FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Quaestus će od HFP-a zatražiti web objavu obvezujućih ponuda za Sunčani Hvar

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Investicijski fond "Quaestus PrivateEqiuty Partneri" iz Zagreba, koji je Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) predao obvezujuću ponudu za osnivanje javno-privatnogpartnerstva (JPP) u hotelskoj tvrtki Sunčani Hvar, zatražit će odHFP-a da njihovu i drugu ponudu luxemburške tvrtke "Orco Hotel Group"u cijelosti objave na web stranicama HFP-a.
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Investicijski fond "Quaestus Private Eqiuty Partneri" iz Zagreba, koji je Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) predao obvezujuću ponudu za osnivanje javno-privatnog partnerstva (JPP) u hotelskoj tvrtki Sunčani Hvar, zatražit će od HFP-a da njihovu i drugu ponudu luxemburške tvrtke "Orco Hotel Group" u cijelosti objave na web stranicama HFP-a.

Najavio je to danas Borislav Škegro, jedan od tri punopravna partnera u fondu Quaestus. Budući je riječ o javno privatnom partnerstvu Škegro smatra da bi HFP obje obvezujuće ponude za JPP u Sunčanom Hvaru trebao staviti na svoje web stranice zbog interesa javnosti i kako bi proces JPP-a bio što transparentniji.

Iz HFP-a su u vezi toga danas kazali da takav zahtjev još nisu zaprimili te da će ga razmotriti ako ga dobiju.

Iz HFP-a dodaju da su obvezujuće ponude za Sunčani Hvar javno i pred novinarima otvorene 21. siječnja, kada su i predočeni svi bitni elementi iz obje ponude.

Ističu i da je cijeli proces oko prikupljanja neobvezujućih, a onda i obvezujućih ponuda te njihovo predstavljanje javnosti, vođen transparentno.

Posebno napominju da do sada ni od koga uključenih u taj proces nisu imali primjedbi na vođenje toga procesa.

I dalje su, kako kažu, spremni dati sve informacije iz tih ponuda, pri čemu napominju da su, kao i kod svakog drugog međunarodnog natječaja, neki dijelovi poslovne dokumentacije i ponude klasificirani povjerljivim.

Iako u HFP-u nisu točno odredili rok za donošenje odluke o izboru partnera za JPP u Sunčanom Hvaru prilikom otvaranja obvezujućih ponuda naznačeno je da će se ta odluka donijeti u roku mjesec dana, što bi bilo krajem veljače.

Od sedam neobvezujućih ponuda za JPP u Sunčanom Hvaru u HFP su do isteka roka 21. siječnja stigle samo dvije obvezujuće ponude - "Orco Hotel Group" i fonda Questus koji upravlja kapitalom devet hrvatskih kompanija.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙