FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čačić: oporba i javnost spriječili štetne Vladine odluke

ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Predsj0ednik Središnjeg odboraHrvatske narodne stranke (HNS) Radimir Čačić ocijenio je danas da jesamo aktivnošću oporbe, a potom javnosti spriječena štetna odlukaVlade o neposrednoj pogodbi za izgradnju dijela autoceste Dogopolje -Ploče i bez javnog natječaja privatizacija "Sunčanog Hvara".
ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Predsj0ednik Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke (HNS) Radimir Čačić ocijenio je danas da je samo aktivnošću oporbe, a potom javnosti spriječena štetna odluka Vlade o neposrednoj pogodbi za izgradnju dijela autoceste Dogopolje - Ploče i bez javnog natječaja privatizacija "Sunčanog Hvara".

Čačić je na današnjoj konferenciji za novinare ustvrdio da su na javnom natječaju došle mnogo bolje ponude od Bechtelove (za izgradnju dionica autoceste) i Questus fonda (za većinski paket dionica Sunčanog Hvara).

Samo u tim slučajevima državnom je proračunu ušteđeno oko milijardu kuna jer su za otprilike toliko bolje ponude na javnim natječajima.

Čačić je nadležnim institucijama i Vladi zamjerio što olako daju poslove vrijedne stotine milijuna kuna iz državnog proračuna i izrazio sumnju da se takvi poslovi olako daju raznim poduzećima koja ne zadovoljavaju sve kriterije za posao i koja nisu najbolji ponuđači.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙