FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sulejman Hebib nije srušio bespravni objekt, pa je to učinila ovlaštena tvrtka

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstvazaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva danas uklanjabespravno sagrađeni stambeni objekt od četiri etaže investitoraSulejmana Hebiba kojeg je sagradio u Komolcu u Rijeci dubrovačkoj.
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Građevinska inspekcija Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva danas uklanja bespravno sagrađeni stambeni objekt od četiri etaže investitora Sulejmana Hebiba kojeg je sagradio u Komolcu u Rijeci dubrovačkoj.

Investitor je bez lokacijske i građevinske dozvole sagradio stambeni objekt s četiri etaže.

Građevinska inspekcija mu je rješenjem od 17. kolovoza 2004. naložila da ga ukloni, a kako to nije učinio inspekcija ga je u listopadu prošle godine obavijestila da će objekt o njegovom trošku ukloniti ovlaštena tvrtka.

Investitor Hebib zatražio je 26. siječnja ove godine da mu se odobri da "svojim sredstvima i radom ukloni objekt po predmetnom zaključku i to u roku od 10 dana", što mu je Inspekcija odobrila.

Hebib se obvezao da će u roku od deset dana ručno ukloniti gornje dvije etaže, a donje dvije uz pomoć mehanizacije te da će izraditi zaštitnu skelu s oplatom zbog zaštite susjednih objekata.

Kako je od te preuzete obveze odustao, danas je po nalogu Inspekcije nastavljeno uklanjanje bespravne gradnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙