FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Orco Property Group na Praškoj burzi

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Dionice Orco Property Group SA,jednog od većih ulagača i operatera luksuznih hotela i apartmana usrednjoj Europi, od danas su uvrštene u kotaciju Praške burze, pričemu je glavni konzultant uvrštenja JP Morgan, a agent izdanja ErsteBank, priopćeno je iz te tvrtke.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Dionice Orco Property Group SA, jednog od većih ulagača i operatera luksuznih hotela i apartmana u srednjoj Europi, od danas su uvrštene u kotaciju Praške burze, pri čemu je glavni konzultant uvrštenja JP Morgan, a agent izdanja Erste Bank, priopćeno je iz te tvrtke.

Ulazak na Prašku burzu, ocjenjuju, bitan je korak u budućoj strategiji njihova rasta, što će, naglašavaju, olakšati realizaciju planova za prikupljanje kapitala izdavanjem dionica i/ili konvertibilnih obveznica u vrijednosti od 20 do 40 milijuna eura.

Na Pariškoj burzi, gdje su dionice Orca uvrštene još od prosinca 2000. te na Praškoj burzi danas je više od 220.000 dionica promijenilo vlasnika, odnosno promet je iznosio 70 milijuna kuna ili gotovo 5 posto dionica tvrtke. Cijena dionica porasla je 4,5 posto.

Trenutačna tržišna kapitalizacija Orco Propertya prelazi 1,46 milijardi kuna, a vrijednost imovine premašuje 1,85 milijardi kuna.

Orco Property Group SA jedan je od dvaju ponuđača za osnivanje javno-privatnog partnerstva s hrvatskom državom u tvrtki Sunčani Hvar d.d.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙