FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Odbora za obranu ruske Dume posjetio Sabor

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Viktor Zavarzin, predsjednik Odboraza obranu Državne Dume Federalne Skupštine Ruske Federacije posjetioje u utorak Sabor gdje je razgovarao s Ivanom Jarnjakom, predsjednikomsaborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost,priopćio je Saborski ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Viktor Zavarzin, predsjednik Odbora za obranu Državne Dume Federalne Skupštine Ruske Federacije posjetio je u utorak Sabor gdje je razgovarao s Ivanom Jarnjakom, predsjednikom saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, priopćio je Saborski ured za odnose s javnošću.

Tijekom razgovora razmijenjene su informacije o zadaćama i radu odbora. Razmatrano je pitanje terorizma i Zavarzin i Jarnjak su se složili da je potrebno uspostaviti međudržavnu suradnju na tom području, stoji u priopćenju.

Zavarzin je izjavio da je u Rusiji u tijeku donošenje Zakona o borbi protiv terorizma, a Jarnjak je gosta informirao o skorašnjem seminaru o globalnom terorizmu koji će se održati u Saboru.

Također se razgovaralo o pitanjima vojno-tehničke suradnje, reforme vojske, a na kraju je Zavarzin naglasio kako hrvatsko približavanje EU i NATO-u ne treba smetati dobrim odnosima Hrvatske i Rusije, već te odnose valja razvijati u skladu s dobrim uvjetima za taj razvoj, ističe se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙