FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Juščenko: Rusija će zauvijek ostati strateški partner Ukrajine

MOSKVA, 24. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Rusija će "zauvijek ostatistrateški partner" Ukrajine, izjavio je u ponedjeljak novi ukrajinskipredsjednik Viktor Juščenko tijekom sastanka u Kremlju s ruskimpredsjednikom Vladimirom Putinom.
MOSKVA, 24. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Rusija će "zauvijek ostati strateški partner" Ukrajine, izjavio je u ponedjeljak novi ukrajinski predsjednik Viktor Juščenko tijekom sastanka u Kremlju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

"Ponovno ću istaknuti: oduvijek smo smatrali da će Rusija zauvijek ostati naš strateški partner, a takvo ćemo stajalište i zadržati", rekao je Juščenko koji je za svoj prvi službeni predsjednički posjet u inozemstvo izabrao Rusiju.

Ruski je predsjednik izrazio zadovoljstvo tim "vrlo dobrim znakom" dodajući kako će rusko-ukrajinski odnosi nesumnjivo napredovati. "Nadamo se da ćemo s vama razviti odnos povjerenja", kazao je Putin.

"Naši odnosi mogu biti bolji i drukčiji nego do sada. To je glavni cilj mojeg posjeta Rusiji", rekao je Juščenko na odlasku iz Kijeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙