FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - Sve pruge Hrvatskih željeznica (HŽ) i dalje su prohodne, unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uz manje teškoće, izvijestio je prijepodne oko 11 sati HŽ. U međunarodnom prometu nema većih problema i vlakovi se u graničnim kolodvorima primaju bez većih kašnjenja.

SPLIT - Tijekom noći na području Splita napadalo je i do pet centimetara snijega, no ipak nije bilo većih poteškoća u odvijanju prometa, doznaje se u splitskoj policiji. Ceste su očišćene i posute, iako je ponegdje mjestimice moguća poledica. U splitskom zaleđu zbog temperatura koja se ponegdje spustila i do minus 9 stupnjeva Celzija, promet se odvija otežano no niti jedna cesta nije zatvorena. Jutros je hladnoća prouzročila kašnjenje polijetanja zrakoplova na liniji Split-Zagreb, no zračni je promet u međuvremenu normaliziran.

SISAK - Maskirani muškarac jutros oko 8,10 sati počinio je razbojništvo u sisačkoj poslovnici Hrvatske pošte, u Ulici Augusta Cesarca, iz koje je odnio za sada neutvrđeni iznos novca, priopćila je jutros Policijska uprava Sisačko-moslavačka. U pošti se u trenutka razbojništva nalazila samo službenica koja nije ozlijeđena, navodi policija. Pripadnici PU sisačko-moslavačke na mjestu razbojništva obavljaju očevid.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙