FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 30. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 4,30 sati
ZAGREB, 30. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4,30 sati

SPLIT - Predsjednik SDP-a Ivica Račan rekao je jučer na konferenciji za novinare u Splitu da njegova stranka suradnju s HDZ-ovom Vladom u pregovorima o priključenju Europskoj uniji nije uvjetovala ostavkom ministra vanjskih poslova Miomira Žužula. Time se Račan pridružio Sanaderovu demantiju tvrdnje iznesene u medijima da ostavka ministra vanjskih poslova jeste bila SDP-ov uvjet za suradnju. Račan je rekao da još nije odlučio o premijerovoj ponudi da vodi Nacionalni odbora za nadzor pregovora s EU.

VINKOVCI - Predsjednici županijskih organizacija SDP-a i HSS-a Vukovarsko-srijemske županije Branko Tušek i Zdravko Kelić potpisali su jučer Sporazum o utvrđivanju zajedničkog nastupa na lokalnim izborima za Županijsku skupštinu Vukovarsko-srijemske županije.

ZAGREB - Operni bal nazvan "Bal svih balova" održan je sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) u Zagrebu. Glavni sponzor toga glazbenog i društvenog događaja, pod motom "Elegancija sa srcem, je VIPnet, a organiziran je po uzoru na Bečki operni bal. Sav prihod od ulaznica namijenjen je školovanju i usavršavanju mladih pjevača pod mentorstvom primadone Dunje Vejzović. Na balu je bilo nazočno oko 800 uzvanika, a ulaznice su stajale od 188 kuna za stajanje, do 37.000 kuna za ložu s osam mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙