FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati

ZAGREB - Zbog snijega koji od jutros pada u većem dijelu unutrašnjosti a i priobalja zabranjen je promet za pojedine skupine vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub. Na svim cestama u Lici i Gorskom kotaru obavezna je upotreba zimske opreme za sva vozila, kao i dionicom Jadranske magistrale Senj-Sveta Marija Magdalena. Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zabranjen je promet starom cestom kroz Gorski Kotar na dijelu Zdihovo-Delnice-Gornje Jelenje, kao i okolnim lokalnim cestama.

KOPRIVNICA - Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke smatra kako bi zagrebački Gradski ured za kulturu trebao preispitati svoju odluku i "Hrvatskom slovu" dodjeliti barem onoliko sredstava koliko i drugim listovima za kulturu - Vijencu i Zarezu. Predsjednik te udruge Mladen Pavković u otvorenom pismu hrvatskim intelektualcima i zagrebačkom Gradskom uredu za kulturu napominje kako je naprosto nevjerojatno da je tim novinama, koje okupljaju velik broj istaknutih suradnika, odobreno iz ovogodišnjeg proračuna tek 35.000 kuna.

ZAGREB - Hrvatska naftna kompanija INA prošle je godine ukupno proizvela više od 1,15 milijuna tona nafte, što je jedan posto više od plana, objavila je Ina na svojim web stranicama. Na domaćim naftonosnim poljima proizvedeno je 1.004.827 tona nafte i kondenzata, a tomu treba dodati i 71.861 tonu nafte iz Angole, te 78.179 tona Inine nafte iz Egipta. Ukupno je tako proizvodnja nafte i kondenzata dosegla 1.154.867 tona, što je za jedan posto više od plana, objavili su iz Ine.

ZAGREB - Zagrebačka policija uhitila je deset navijača Dinama za koje se sumnja da su kod stadiona u Maksimiru, nakon prosvjeda zbog odlaska Nike Kranjčara u Hajduk, jučer napali i lakše ozlijedili dvojicu policajaca, te demolirali i prevrnuli njihov službeni automobil. Uhićeni će danas biti privedeni sucu za prekršaje zbog remećenja javnog reda i mira, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

ZAGREB - Na Branovečkoj cesti prema zagrebačkom prigradskom naselju Novoselec jutros oko 9,45 sati sudarili su se cisterna "Vodoopskrbe" i autobus ZET-a u kojem je ozlijeđeno petero putnika, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Glasnogovornica policije Gordana Vulama rekla je da još uvijek nema podatke o težini ozljeda petero putnika ZET-ovog autobusa, no pretpostavlja da je riječ o lakšim ozljedama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙