FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čačić: SDP-ov ključni korak u odbacivanju prijedloga o povjerenstvu

VARAŽDIN, 21. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Središnjeg odboraHNS-a Radimir Čačić danas je u Varaždinu izjavio kako je ključnikorak da se iz dnevnog reda saborske sjednice izbaci prijedlog testranke o osnivanju povjerenstava o imovini premijera Sanadera učinioSDP, naloživši Šimi Lučinu da povuče potpis sa zahtjeva.
VARAŽDIN, 21. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić danas je u Varaždinu izjavio kako je ključni korak da se iz dnevnog reda saborske sjednice izbaci prijedlog te stranke o osnivanju povjerenstava o imovini premijera Sanadera učinio SDP, naloživši Šimi Lučinu da povuče potpis sa zahtjeva.

Kako je rekao Čačić, broj potpisnika pao je na manje od potrebnih 16, budući da su potpise već prije povukli Zlatko Kramarić i Ivo Banac. Ozbiljno je pitanje o kakvoj je vrsti pritiska i snazi ucjene riječ, zapitao se te dodao je kako će HNS ustrajati u osnivanju povjerenstva.

Dok Sanader i Račan budu štitili jedan drugoga, Sanader može biti siguran, izjavio je Čačić na tiskovnoj konferenciji.

Kako je rekao, nikakve klevete i blaćenja nisu mogli uništiti ugled HNS-a, jer ljudi prepoznaju klevetu.

Podsjetio je kako je poznato da su Zlatko Tomčić i on pozdravili osnivanje i rad povjerenstva jer drže da je to velika prilika da se prekine stara Goebelsova uzrečica kako sto puta ponovljena laž ili kleveta postaju istinom i da se blaćenja i klevete konačno "skinu" s njegova imena.

"Na žalost, to je spriječeno, jer unatoč javnom pozivu premijera Sanadera da se povjerenstvo osnuje za nas i dodatka koji je izrekao 'Pred zakonom su svi isti', eto čuda: kad se zakon odnosi na njega, nismo svi isti", ocijenio je Čačić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙