FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 25. siječnja 2005.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijihdogađaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 25. siječnja 2005.(Hina) - Objavljujemo pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

MELBOURNE - Rezultati četvrtfinala teniskog grand slam turnira Australian Open:

TENISAČICE -

Marija Šarapova (RUS/4) - Svetlana Kuznjecova (RUS/5) 4-6, 6-2, 6-2

Serena Williams (SAD/7) - Amelie Mauresmo (FRA/2) 6-2, 6-2

TENISAČI -

Marat Safin (RUS/4) - Dominik Hrbaty (Slk/20) 6-2, 6-4, 6-2

Roger Federer (Švi/1) - Andre Agassi (SAD/8) 6-3, 6-4, 6-4

MILANO - Veznjak AC Milana Brazilac Kaka proglašen je za najboljeg nogometaša u Italiji u 2004. godini. Kaki je pripao i naslov najboljeg stranca u talijanskoj ligi. Još tri nagrade otišle su u AC Milan - Paolu Maldiniju (najbolji branič), Carlu Ancelottiju (trener godine) i Andreju Ševčenku. Francesco Totti (AS Roma) je po sedmi puta zaredom proglašen najboljim talijanskim nogometašem, Gianluigi Buffon (Juventus) je najbolji vratar, a Alberto Gilardino (Parma) primio je nagradu za najboljeg mladog igrača.

RIM - Napadač Lazija Paolo di Canio naći će se pred Disciplinskom komisijom Talijanskog nogometnog saveza zbog navodnog fašističkog pozdrava navijačima za vrijeme prvenstvene utakmice protiv Rome, koju je Lazio 6. siječnja dobio 3-1. Di Canio tvrdi kako se njegova gesta ne može politički tumačiti. "Ja sam profesionalni nogometaš i moj način proslave gola nema nikakve veze s politikom", istaknuo je Di Canio. No, u svojoj autobiografiji Di Canio se divi fašističkom diktatoru Benitu Mussoliniju. Za njega je kazao kako je ostao neshvaćen, te da se u osnovi radi o principijelnoj i etičnoj osobi.

BARCELONA - Vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona pojačat će se u zimskom prijelaznom roku argentinskim napadačem 20-godišnjim Maxijem Lopezom, koji dolazi iz River Plate. Vrijednost transfera je šest milijuna eura, a Lopez bi trebao potpisati ugovor na četiri i pol godine. Barcelona se odlučila angažirati Lopeza, jer je do kraja sezone ostala bez švedskog reprezentativca Henrika Larssona, koji je u studenome prošle godine ozlijedio koljeno.

NEW YORK - Rezultati sinoćnjih utakmica košarkaške NBA lige:

Philadelphia 76ers - Miami Heat 106:98

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 97:106

Atlanta Hawks - Chicago Bulls 82:107

Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 86:83

Houston Rockets - Orlando Magic 89:78

(Kasun je na listi ozlijeđenih)

Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs 107:99

Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks 97:87

BERLIN - Danski kormilar Jesper Bank od ponedjeljka je novi član njemačkog kluba Fresh 17, koji će se natjecati u Americas Cupu, najprestižnijem jedriličarskom natjecanju na svijetu što će se u travnju 2007. održati u španjolskoj Valenciji. Bank (47) dvostruki olimpijski pobjednik u klasi "soling", uspješno je nastupao u dvobojskom jedrenju na regatama Swedish Match Toura, a četiri je puta bio sudionik i hrvatskoga ACI Cupa. Sa klubom Fresh 17 potpisao je ugovor do 2011. i bit će prvi kormilar. Nijemci se ozbiljno pripremaju za Americas Cup, skupili su 90 posto planiranoga proračuna od 45 milijuna eura, što uključuje i izgradnju novoga broda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙