FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krapina: razgovori o sudbini "Done"

KRAPINA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Zamjenik zagorske županice zagospodarstvo Đovani Broz izjavio je danas kako Županija želi da seodrži gornjostubičko poduzeće za preradu voća "Dona".
KRAPINA, 24. siječnja 2005. (Hina) - Zamjenik zagorske županice za gospodarstvo Đovani Broz izjavio je danas kako Županija želi da se održi gornjostubičko poduzeće za preradu voća "Dona".

Po njegovim riječima danas se na zatvorenu sastanku poslovodstva Done, sindikata i lokalne vlasti razgovaralo o odluci Uprave "Done" o otpuštanju 53 radnika iz proizvodnje i mogućnostima njihove skrbi.

Broz je kazao da su se na sastanku složili da pojedinosti razgovora ne iznose u javnost do novog sastanka u četvrtak.

Direktor "Done" Slavko Rako ponovio je da tvrtka ne odustaje od otpuštanja radnika koji su višak u proizvodnji te da se u poduzeću opet pokreće proizvodnja, ali na suvremeniji način, po uzoru na konkurentske im europske tvrtke.

Regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić najavio je da "sindikati, ako dogovor u četvrtak ne bude prihvatljiv, jer nikako ne mogu prihvatiti najavljene otkaze, počinju", kako je rekao, "rat".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙