FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA ČETVRTAK, 13. SIJEČNJA

ZAGREB, 12. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 13. siječnja.
ZAGREB, 12. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 13. siječnja.

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor održat će zajedno s premijerom Ivom Sanaderom i predsjednikom Europske pučke stranke Wilfriedom Martensom konferenciju za tisak (Trg žrtava fašizma 4 u 13 sati). Navečer će predsjednička kandidatkinja Kosor održati predizborni skup na kojem će biti nazočni predsjednik HDZ-a i Vlade Ivo Sanader te drugi visoki dužnosnici (Trg bana Jelačića u 18 sati).

BJELOVAR - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić posjetit će Bjelovar gdje će se susreti s građanima i dati izjavu za medije (Trg. E. Kvaternika u 11 sati), te Veliki Grđevac, gdje će posjetiti Dom i susresti se s vodstvom Hrvatskog seljačkog saveza i ženama humanitarne udruge Hrvatsko srce te se obratiti sudionicima (11.50 sati).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks održat će konferenciju za novinare na kojoj će informirati o dnevnom redu predstojeće sjednice Hrvatskog sabora (Sabor, dvorana Ivana Kukuljevića u 12 sati).

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade Republike Hrvatske na kojoj će Vlada, uz ostalo, Saboru dati mišljenje o prijedlogu Zajedničke izjave Hrvatskog sabora i Vlade o suradnji u vođenju pregovora za članstvo u EU što ju je predložio Klub zastupnika HDZ-a i drugim pitanjima (Trg sv. Marka 2 u 9,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare HKDU-a na kojoj će biti predstavljena analiza izbornih rezultata Ante Kovačevića i upućen poziv biračima da glasaju za Jadranku Kosor (Tkalčićeva 4 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare GONG-a o kršenju izbornih propisa, zlouporabi izbornog prava i izbornoj prijevari u prvom krugu predsjedničkih izbora u Bosni i Hercegovini (Ured GONG-a, Trg bana Jelačića 15 u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog Crvenog križa o donatorima i prikupljenim novčanim sredstvima koje će Hrvatski Crveni križ proslijediti zemljama pogođenim potresom i tsunamijem (Ulica crvenog križa 16/I u u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge Roda u povodu povlačenja iz procedure donošenja Vladina Nacrta prijedloga Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji (Prostorije udruge na adresi Auto-kuće Pavlinić-Sopić, Savska 80 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnog hrvatskog sindikata na temu potrošačka košara za mjesec prosinac (Vodovodna 1 u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙