FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra sjednica NO ACI-ja u Zagrebu

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Adriatic CroatiaInternational Club-a (ACI) na sutrašnjoj će sjednici u Zagreburazmotriti pristigle ponude na natječaj za novog direktora togasustava marina, odlučiti koji su kandidati zadovoljili uvjetenatječaje te koliko će ih biti pozvano na dodatne razgovore, doznajese od državnog tajnika za more Branka Bačića.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Adriatic Croatia International Club-a (ACI) na sutrašnjoj će sjednici u Zagrebu razmotriti pristigle ponude na natječaj za novog direktora toga sustava marina, odlučiti koji su kandidati zadovoljili uvjete natječaje te koliko će ih biti pozvano na dodatne razgovore, doznaje se od državnog tajnika za more Branka Bačića.

Bačić, koji je i predsjednik Nadzornog odbora ACI-ja, naglašava da će se novi direktor toga sustava izabrati tek nakon dodatnih razgovora, pri čemu danas nije precizirao kada bi to moglo biti.

Natječaj za direktora ACI-ja bio je raspisan krajem prošle godine, a javilo se, kako kaže Bačić, 11 kandidata, od kojih je jedan svoju ponudu dostavio sa zakašnjenjem.

Sve su te ponude, dodaje, već otvorene tako da će NO na sutrašnjoj sjednici zapravo odlučivati koji i koliko kandidata ulazi u uži krug.

ACI dvije godine ima v.d. (vršitelja dužnosti) direktora Nikšu Marušića.

Osim tih ponuda Nadzorni odbor na sutrašnjoj će sjednici, kaže Bačić, razmotriti i druge aktualne teme vezane za poslovanje toga sustava.

NO ACI-ja u sadašnjem sastavu (predsjednik Bačić, članovi državni tajnik za more Zdenko Mičić te Petar Slapničar i Edo Pezzi) imenovan je sredinom svibnja prošle godine na izvanrednoj sjednici Glavne skupštine ACI-ja.

Tada je za predsjednika Glavne skupštine imenovan ministar Božidar Kalmeta, a za njegovog zamjenika državni tajnik za razvitak Zdravko Livaković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙