FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Mesić izabran zbog umjerenosti i odbijanja nacionalizma

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - "Neues Deutschland" je u utoraksvoj komentar o pobjedi Stjepana Mesića na predsjedničkim izborima uHrvatskoj naslovio "Pobjeda nad ocem" u kojem objašnjava da jepobijedio zahvaljujući umjerenosti i odbijanju nacionalizma (poDeutsche Welleu).
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - "Neues Deutschland" je u utorak svoj komentar o pobjedi Stjepana Mesića na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj naslovio "Pobjeda nad ocem" u kojem objašnjava da je pobijedio zahvaljujući umjerenosti i odbijanju nacionalizma (po Deutsche Welleu).

"Hrvatska dobila oca nacije. Nedvojbeno. No uspjeh ponovno izabranog predsjednika Stipe Mesića sigurno se ne objašnjava time da uistinu zaslužuje taj naslov, koji mu danas toliki priznaju. Toliko karizmatičan i dobrohotan i nije", piše list. No ono što ga je dovelo do toga da tako snažno pobijedi konkurenticu iz HDZ-a, "njegova je umjerenost i odbijanje zlog nacionalizma, koji je u Hrvatskoj nekoć toliko cvao ili, štoviše, bujao", objašnjava Neues Deutschland.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙