FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: lažno se predstavio i ukrao 4500 eura

VINKOVCI,19. siječnja 2005.(Hina) - Policija traga za muškarcem kojije, lažno se predstavljajući, u vukovarskom prigradskom naseljuLipovači starici ukrao 4500 eura, koje mu je dala vjerujući da je toPDV za zajam za obnovu kuće, potvrdila je danas vukovarsko-srijemskaPolicijska uprava.
VINKOVCI,19. siječnja 2005.(Hina) - Policija traga za muškarcem koji je, lažno se predstavljajući, u vukovarskom prigradskom naselju Lipovači starici ukrao 4500 eura, koje mu je dala vjerujući da je to PDV za zajam za obnovu kuće, potvrdila je danas vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

Po riječima glasnogovrnika PU-a Miroslava Janića nepoznati muškarac je 15. siječnja došao u obiteljsku kuću Jevrosime B. (1925.) u vukovarskom prigradskom naselju Lipovači i predstavio se kao djelatnik Fonda za obnovu.

Rekao joj je kako je ostvarila uvjete za dobivanje zajma za obnovu kuće od 80.000 kuna koje može uzeti 17. siječnja u poštanskom uredu u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovu naselju, ali da prije toga mora njemu isplatiti na ruke 4500 eura za PDV. Jevrosima B. to je i učinila, a da je prevarena, otkrila je tek kad je 17. siječnja došla u poštanski ured u Borovo naselje uzeti novac, koji je navodno dobila za obnovu kuće.

Po Janićevim riječima prošle su godine u Vukovarsko-srijemskoj županiji počinjena 54 kažnjiva djela prijevare, a prednjače upravo takve i slične prijevare u kojima se pojedinci lažno predstavljaju da su djelatnici javnih poduzeća, udruga ili ustanova.

(Hina) xždra yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙