FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak Sanader-Mesić nakon Mesićeva odmora

ZAGREB,18. siječnja 2005.(Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader najavioje danas kako će se s predsjednikom države Stjepanom Mesićem sastatiza nekoliko dana, kada se Mesić vrati s odmora.
ZAGREB,18. siječnja 2005.(Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader najavio je danas kako će se s predsjednikom države Stjepanom Mesićem sastati za nekoliko dana, kada se Mesić vrati s odmora.

"Jutros smo razgovarali telefonom kako bi dogovorili neke zajedničke poslove. Dogovoreno je tako da na 60. obljetnicu oslobađanja nacističkog logora Auschwitza ide predsjednik Mesić u društvu ministra vanjskih poslova", izjavio je premijer Sanader novinarima nakon sastanka s čelnicima parlamentarnih stranaka.

Potvrdio je kako će jedna od tema njegova razgovora s predsjednikom Mesićem biti i njegov zahtjev za smjenom ministra obrane Berislava Rončevića, no, premijer prije samog sastanka nije htio komentirati tu temu.

Premijer Sanader izrazio je uvjerenost da će s predsjednikom države surađivati kao i do sada, te da će se Mesić nastaviti jednako ponašati jer mu tako propisuju ustavne dužnosti.

Za najave da će se Mesić na lokalnim izborima angažirati na strani oporbe ocijenio je kako su to odjeci izborne kampanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙