FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beogradski filmski festival od 25. veljače do 6. ožujka

BEOGRAD,15. siječnja(Hina) - Beogradski međunarodni filmskifestival, 33. FEST, ove će se godine održati od 25. veljače do 6.ožujka u dvoranama Centra Sava, Kulturnog centra, Doma omladine iMuzeja kinoteke, a na njemu će premijerno biti prikazano oko 80filmova, rekao je u subotu ravnatelj direkcije FEST-a.
BEOGRAD,15. siječnja(Hina) - Beogradski međunarodni filmski festival, 33. FEST, ove će se godine održati od 25. veljače do 6. ožujka u dvoranama Centra Sava, Kulturnog centra, Doma omladine i Muzeja kinoteke, a na njemu će premijerno biti prikazano oko 80 filmova, rekao je u subotu ravnatelj direkcije FEST-a.

Miloš Paramentić kaže da još traju dogovori sa stranim partnerima za oko 50 filmova, koje bi vodstvo FEST-a uvezlo samo za festivalsko prikazivanje, a od distributera Srbije i Crne Gore očekuje između 25 i 30 naslova.

Po riječima izbornika festivala Miroljuba Vučkovića najviše će se filmova prikazati u beogradskom Centru Sava i to su filmovi koji su u protekloj godini skrenuli najviše pozornosti svjetskih filmskih festivala.

Među njima su "Vera Drake" britanskog redatelja Mikea Leigha, "Loš odgoj" Pedra Almodovara, te južnokorejski "Old boy" Parka Chan-Wooka.

(Hina) xtman ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙