FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ingri izgradnja triju silosa u Alžiru

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka Ingra, poduzeće zainženjering i graditeljstvo, potpisala je ugovor za projektiranje,izgradnju, opremanje i puštanje u pogon triju betonskih silosa zažitarice u Alžiru vrijednosti 53 milijuna eura, priopćeno je iz Ingre.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka Ingra, poduzeće za inženjering i graditeljstvo, potpisala je ugovor za projektiranje, izgradnju, opremanje i puštanje u pogon triju betonskih silosa za žitarice u Alžiru vrijednosti 53 milijuna eura, priopćeno je iz Ingre.

Ugovor je potpisan sa alžirskim Državnim uredom za žitarice, pri tamošnjem Ministarstvu poljoprivrede.

Rok za dovršenje dvaju silosa kapaciteta 30 tisuća tona i jednoga kapaciteta 50 tisuća tona je 23 mjeseca, tako da se završetak izgradnje očekuje krajem 2006. godine.

Uz gradnju tih triju silosa, Ingra u Alžiru planira izgradnju još devet sličnih objekata.

Za istog investitora - alžirsko Ministarstvo poljoprivrede, Ingra je već izgradila 8 silosa u vrijednosti 250 milijuna dolara, a prije šest mjeseci završila je otprašivanje 12 silosa, posao vrijedan 5,5 milijuna eura.

Pored gradnje silosa, Ingra je u Alžiru trenutno angažirana na proširenju ribarske luke Marsa Ben M'hidi, poslu vrijednom 7,5 milijuna eura, a nakon završetka radova na brani Koudiat Rosfa, Ingra očekuje ugovor s alžirskom Nacionalnom agencijom za brane u vrijednosti oko 6 milijuna eura.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙