FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Garda KZK prati službene ceremonije

PRIŠTINA,14..siječnja.2005(Hina) - Čelnici UNMIK-a i KFOR-a suglasilisu se s time da Garda Kosovskog zaštitnog korpusa prati službeneceremonije dočeka i pratnje tijekom posjeta visokih stranih dužnosnikaKosovu te da sudjeluje u drugim službenim ceremonijama, objavljeno jeu petak u Prištini.
PRIŠTINA,14..siječnja.2005(Hina) - Čelnici UNMIK-a i KFOR-a suglasili su se s time da Garda Kosovskog zaštitnog korpusa prati službene ceremonije dočeka i pratnje tijekom posjeta visokih stranih dužnosnika Kosovu te da sudjeluje u drugim službenim ceremonijama, objavljeno je u petak u Prištini.

Glasnogovornik KFOR-a izjavio je da su se zapovjednik KFOR-a, francuski general Yves de Kermabon, i civilni upravitelj UN-a na Kosovu, Soren Jessen-Petersen, suglasili s tim da Garda Kosovskog zaštitnog korpusa prati službene ceremonije, ali da će pojedinosti o tome biti definirane narednih dana.

U sjedištu Kosovskog zaštitnog korpusa navode da ova odluka predstavlja značajan korak u daljnjem definiranju uloge ove kosovske institucije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙