FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Poginuo jedan međunarodni policajac

PRIŠTINA,13.siječnja.2005(Hina) - U Prizrenu na jugu Kosova u četvrtakujutro poginuo je jedan međunarodni policajac od posljedica eksplozijeu njegovom službenom vozilu, objavila je policija u Prizrenu.
PRIŠTINA,13.siječnja.2005(Hina) - U Prizrenu na jugu Kosova u četvrtak ujutro poginuo je jedan međunarodni policajac od posljedica eksplozije u njegovom službenom vozilu, objavila je policija u Prizrenu.

Glasnogovornik regionalne policije Kosovske policijske službe u Prizrenu,Fatmir Gjurgjeali izjavio je kako se eksplozija dogodilo jutros u 8,30 u vozilo međunarodnog policajca dok je on krenuo na posao.

Za sada nisu objavljene pojedinosti ovog događaja kao ni identitet i nacionalna pripadnost međunarodnog policajca, osme žrtve iz redova međunarodne policije, koja ima oko tri tisuće pripadnika.

Civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen-Petersen i premijer Kosova Ramush Haradinaj osudili su ovaj čin nasilja izrazili žaljenje međunarodnih i kosovskih institucija zbog ubojstva međunarodnog policajaca. Zatražili su od istražnih tijela da čim prije otkriju uzroke ovog tragičnog događaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙