FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Forum žena SDP-a podupire Stjepana Mesića

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Forum žena SDP-a podupirepredsjednika Stipu Mesića, jer, kako tvrde, za razliku od svojeprotukandidatkinje Jadranke Kosor, zastupa rodno osviještenu politiku,zauzimajući se za punu afirmaciju ženskih ljudskih prava.
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Forum žena SDP-a podupire predsjednika Stipu Mesića, jer, kako tvrde, za razliku od svoje protukandidatkinje Jadranke Kosor, zastupa rodno osviještenu politiku, zauzimajući se za punu afirmaciju ženskih ljudskih prava.

"Predsjednik Mesić u svojem je prvom mandatu dokazao kako su za njega sve građanke i građani ove zemlje jednaki, kako je istinski zagovornik ostvarenja Ustavom i zakonima zajamčenih ljudskih prava i sloboda, osobito kad je riječ o rodnoj ravnopravnosti, navodi u današnjem priopćenju Forum žena SDP-a.

Navode da Forum kao unutarstranačka interesna organizacija žena ovih dana obilježava 10 godina postojanja. Sa svojih oko 150 organizacija i dosegnutim standardima rodne ravnopravnosti u stranci (40 posto zastupljenosti oba spola u svim strukturama SDP-a), kao jedina ženska stranačka inicijativa i u ovom slučaju želimo biti i jesmo isključivo na poziciji vjerodostojnog i kompetentnog zastupnika ženskih ljudskih prava i paritetne demokracije u RH - predsjednika Stipe Mesića, stoji uz ostalo u priopćenju Foruma žena SDP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙