FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla; specijalni teret iz Benkovca ka Osijeku

ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost uPosavini, Slavoniji, Lici, Istri, sjeverozapadnoj Hrvatskoj, širemzagrebačkom području, mjestimica na manje od 50 metara, a ceste sumokre i skliske, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 13. siječnja 2005. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost u Posavini, Slavoniji, Lici, Istri, sjeverozapadnoj Hrvatskoj, širem zagrebačkom području, mjestimica na manje od 50 metara, a ceste su mokre i skliske, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Poseban oprez HAK savjetuje na autocestama gdje je vidljivost mjestimično smanjena na svega 50-100 metara: duž cijelih autocesta A3 Bregana-Županja i A4 Zagreb-Goričan, zatim na dionici Velika Ves-Zagreb autoceste A2 Zagreb-Macelj, na dionici Jezerane-tunel Sv. Rok autoceste A1 Split-Zagreb i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, tunel Tuhobić-čvor Vrata, gdje je vidljivost smanjena na 200 m.

Danas, 13. siječnja u 8 sati, iz Benkovca kreće izvanredni prijevoz sa slijedećim planom prijevoza: A1 čvor Zadar 2-čvor Brinje, A3 Lučko-Ivanja Reka-V.Kopanica s odredištem u Osijeku.

Na svim graničnim prijelazima sva vozila prometuju bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙