FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Splitski policajac ubijen na dužnosti

SPLIT, 12. siječnja 2005. (Hina) - U Splitu je večeras na dužnostiubijen 45-godišnji policajac R.G., djelatnik II. policijske postoje začijim se ubojicama intenzivno traga, potvrdio je načelnik Uredanačelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić.
SPLIT, 12. siječnja 2005. (Hina) - U Splitu je večeras na dužnosti ubijen 45-godišnji policajac R.G., djelatnik II. policijske postoje za čijim se ubojicama intenzivno traga, potvrdio je načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić.

Temeljna policija zajedno s pripadnicima specijalnih postrojbi pojačano nadzire uže gradsko područje te sve izlaze iz grada.

Ubojstvo se dogodilo u 20,35 sati u Šibenskoj ulici na splitskom predjelu Kman. No okolnosti tragičnog događaja policija još ne želi iznositi u javnost kao ni pojedinosti o akciji koja se poduzima radi pronalaženja sudionika ubojstva.

Neslužbeno se doznaje da je do pogibije 45-godišnjeg policajca došlo tijekom oružanog obračuna između policije i skupine preprodavače droge. Policajci koji su bili u ophodnji, kako se doznaje, pokušali su presresti nekoliko dilera koji su na to odgovorili pucnjavom iz vatrenog oružja.

Načelnik Ćurić nije želio potvrditi te neslužbene informacije.

Policija moli građane za puno razumijevanje i strpljenje te da slušaju upute službenih osoba i postupaju u skladu sa situacijom. "Budući da se radi o veoma ozbiljnoj stvari vjerujemo kako će nam građani izaći u susret", zaključio je Ćurić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙