FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika Gorica: u stanu pronašao mrtvu majku i teško ranjenog oca

ZAGREB, 1. siječnja 2005. (Hina) - U stanu u velikogoričkoj UliciSlavka Kolara 21-godišnji mladić večeras je pronašao mrtvu majku iteško ranjenog oca s tragovima ozljeda od vatrenog oružja, izvijestilaje zagrebačka policija u kojoj sumnjaju da je riječ o ubojstvu ipokušaju samoubojstva.

Voditelj smjene Operativno-komunikacijskog centra zagrebačke policije Milan Perković rekao je da je očevid u tijeku, no da se prema prvim informacijama i do sada pronađenim tragovima pretpostavlja kako je riječ o ubojstvu i pokušaju samoubojstva.

Sumnja se da je 54-godišnji muškarac iz vatrenog oružja ubio svoju 56-godišnju suprugu, a potom pokušao izvršiti samoubojstvo. Mrtvu majku i oca, koji je davao znakove života, pronašao je njihov 21-godišnji sin od kojega je policija u 19,25 sati dobila dojavu.

Teško ozlijeđen 54-godišnji muškarac prevezen je Klinički bolnički centar Zagreb.

U stanu je pronađeno vatreno oružje kojim je najvjerojatnije počinjen zločin, no u policiji nisu željeli otkriti o kakvom oružju je riječ, pravdajući to interesima istrage.

Voditelj smjene OKC-a zagrebačke policije rekao je da u stanu nema znakova provale i pljačke te da će se više znati nakon očevid na koji je došao i dežurni istražni sudac zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙