FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Psihički bolestan sin masakrirao majku

OSIJEK,12. siječnja(Hina) - Osječanka Ana P. noćas je na okrutan načinusmrćena hladnim oružjem u svojoj kući, a osumnjičeni za ubojstvo,njezin 29-godišnji sin, inače psihički bolesnik, jutros je oko 4 satauhićen i priveden u policijske prostorije, izvijestila jeosječko-baranjska Policijska uprava.
OSIJEK,12. siječnja(Hina) - Osječanka Ana P. noćas je na okrutan način usmrćena hladnim oružjem u svojoj kući, a osumnjičeni za ubojstvo, njezin 29-godišnji sin, inače psihički bolesnik, jutros je oko 4 sata uhićen i priveden u policijske prostorije, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Načelnik ureda načelnika te PU Stipo Rimac rekao je na konferenciji za novinare kako je riječ o ubojstvu kakvo već dugo nije zabilježeno na tom području, budući da je počinjeno sjekirom i nožem. Identitet usmrćene žene morao se utvrđivati na Odjelu za patologiju osječke Kliničke bolnice.

Zločin se dogodio u još neutvrđeno vrijeme, u noći s 11. na 12. siječnja, a policijski su službenici jutros oko 3 sata zaprimili dojavu susjeda o narušavanju reda i mira.

Na mjestu događaja zatekli su osumnjičenika te uskoro otkrili tragove krvi i mrtvo žensko tijelo, dodao je Rimac.

U PU su potvrdili kako je osumnjičenik liječen od psihičkih bolesti te da je 2003. u dva navrata kazneno prijavljen zbog napada na majku, na temelju odredaba Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙