FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks: Mesićev način komuniciranja u kategoriji ulične fakinaže

ZAGREB, 10. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks ocijenio je danas "nevjerojatnim i neprihvatljivima"izjave predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića na njegovo stajalištei kritiku o Mesićevim uspjesima u ulozi predsjednika države,ustvrdivši da Mesićeve reakcije "spadaju u kategoriju kojom se služiulična fakinaža".
ZAGREB, 10. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks ocijenio je danas "nevjerojatnim i neprihvatljivima" izjave predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića na njegovo stajalište i kritiku o Mesićevim uspjesima u ulozi predsjednika države, ustvrdivši da Mesićeve reakcije "spadaju u kategoriju kojom se služi ulična fakinaža".

"Već je prepoznatljiv, uobičajen pa i očekivani način na koji sadašnji predsjednik Republike Hrvatske komunicira u javnosti. Na moje stajalište i kritiku o njegovim navodnim povijesnim uspjesima u ulozi predsjednika države uslijedile su nevjerojatne i neprihvatljive reakcije koje spadaju u kategoriju kojom se služi ulična fakinaža.

Njegova rezolutna i dubokoumna izjava da se ja "služim glupostima" je rijedak primjer neukusa, primitivizma i bezobrazluka", navodi se u priopćenju predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa.

Mesićev dodatak tome da "kad bi Hrvatska bila orijentirana na rad takvih kao što je predsjednik parlamenta ona bi bila i dalje mala, izolirana i mrzovoljna zemlja o kojoj svijet ne bi vodio računa", vjerno odaje sliku čovjeka koji ne razlikuje istinu od laži te predstavlja eklatantan primjer posvemašnjeg diskreditiranja funkcije predsjednika Republike Hrvatske. Komunicirajući sa javnošću na takav način, pokušavajući biti "duhovit" putem pričanja neukusnih viceva te izigravajući šarlatana odavno se pokazao i dokazao nedostojnim dužnosti Predsjednika Republike Hrvatske, stoji u priopćenju.

"Upravo je nevjerojatno da i u ovoj kratkoj izjavi gospodina Mesića može stati toliko -svašta. Pa čak i kada je u pitanju gospodin Mesić, i njegovo shvaćanje prava na bedastoće kao demokratskog prava", navodi predsjednik Hrvatskog sabora u priopćenju Stjepanu Mesiću.

Predsjednički kandidat Stjepan Mesić danas je u Jastrebarskom glupošću nazvao jučerašnju izjavu Vladimira Šeksa "da bi njegovo (Mesićevo) izvješće o petogodišnjem radu bilo prazan bijeli papir", te istaknuo da bi Hrvatska, "da nije bilo njegovog rada, danas bila izolirana zemlja.

"Ne znam da li tu sudjeluju i bijeli miševi, ali očito da nije bilo moga rada, da se Hrvatska samo orijentirala na rad takvih kao što je predsjednik parlamenta, Hrvatska bi i dalje bila mala, izolirana i mrzovoljna zemlja o kojoj svijet ne bi vodio računa", rekao je uz ostalo Mesić.

(Hina) pp ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙