FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 9. siječnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

ZAGREB - U Zagrebu je kasno sinoć u svome stanu, u Hečimovićevoj 13, na devetom katu, ubijena žena, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj i u Istražnom centru Županijskog suda u Zagrebu. Očevid je u tijeku, a policija nije mogla dati detaljnije informacije dok se on ne završi. Očevid provodi sudac Istražnog centra zagrebačkog Županijskog suda Ratko Ščekić i zamjenica Županijskog državnog odvjetnika Anamarija Lončarić. Dojavu o ubojstvu policija je primila jutros oko 9,10 od jedne građanke.

ZAGREB - Državno izborno povjerenstvo (DIP) ponovno je danas podsjetilo hrvatske državljane da mogu provjeriti jesu li upisani u popis birača kod državnih ureda za opću upravu i na Internet stranici (www.izbori.hr). Građani koji na dan drugog kruga predsjedničkih izbora, u nedjelju, 16. siječnja 2005., namjeravaju boraviti izvan mjesta prebivališta, svoje biračko pravo mogu ostvariti pod uvjetom da do srijede, 12. siječnja do 12 sati, u svom uredu za opću upravu podignu potvrdu o ispisu iz popisa birača u mjestu prebivališta s kojom će moći glasovati u mjestu svoga boravka na dan izbora. Građani koji će se na dan izbora iječnja zateknu u inozemstvu, biračko pravo će moći ostvariti u diplomatsko-konzularnim predstavništvima i inozemnim uredima Republike Hrvatske ako potvrdu ureda za opću upravu u mjestu svoga prebivališta, koju mogu podići do petka, 14. siječnja, predaju biračkom odboru u mjestu glasovanja.

ZAGREB - Na području Policijske uprave zagrebačke u protekla 24 sata počinjena su 43 kaznena djela, među kojima jedno protupravno oduzimanje slobode, tri razbojstva, dvije drske krađe, 20 teških krađa provaljivanjem te devet krađa, izvijestila je danas policija. Dogodile su se i 44 prometne nesreće, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, a osam osoba zadobilo je lakše ozljede, stoji u izviješću. Policija je također izvijestila da je 7. na 8. siječnja, između 18 i 9 sati, izvršena teška provalna krađa u prostorijama Izbornog stožera bivšeg predsjedničkog kandidata Borisa Mikšića. Iz prostorija su ukradena dva prijenosna računala i digitalni fotoaparat. Mterijalna šteta se procjenjuje na oko 25.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙