FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: za kapitalna ulaganja 69,9 milijuna kuna

OSIJEK, 7. siječnja 2005. (Hina) - Proračun Osječko-baranjske županijeove je godine planiran u iznosu od 271 milijun kuna, od čega je zakapitalna ulaganja predviđeno 69,9 milijuna kuna.
OSIJEK, 7. siječnja 2005. (Hina) - Proračun Osječko-baranjske županije ove je godine planiran u iznosu od 271 milijun kuna, od čega je za kapitalna ulaganja predviđeno 69,9 milijuna kuna.

Prema podacima županijske Službe za javne financije ove se godine za programe poticanja i kreditiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva planira uložiti 4,3 milijuna kuna. Za kreditiranje razvitka u poljoprivredi ove se godine predviđaju sredstva u iznosu od 1,62 milijuna kuna, za poticanje biljne proizvodnje planirana je proračunska potpora od 3,7 milijuna kuna, a milijun kuna za program sufinanciranja podizanja nasada voćnih sadnica i loznih cijepova.

Za poticanje stočarske proizvodnje Osječko-baranjska županija ove je godine predvidjela 1,35 milijuna kuna, za realizaciju programa navodnjavanja poljoprivrednih površina 1,7 milijuna kuna, dok se za uređenje kanalske mreže, u svrhu navodnjavanja i odvodnje, na području županije planira izdvojiti 2 milijuna kuna.

Za kapitalna ulaganja te izgradnju i uređenje zona malog gospodarstva na području Županije predviđeno je uložiti 3,6 milijuna kuna, dok su za obnovu i adaptaciju zgrade osječkog Zavoda za informatiku planirana sredstva od 6 milijuna kuna.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙