FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 1. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 21 sat.

ZAGREB - U 19 sati po hrvatskome vremenu i 7 sati po lokalnom vremenu na Novom Zelandu otvoreno je prvo biralište za predsjedničke izbore u Hrvatskoj, potvrdilo je večeras Državno izborno povjerenstvo. Na Novom Zelandu otvoreno je jedno biračko mjesto. S obzirom na vremensku razliku, biračka se mjesta večeras otvaraju i u Australiji, i to u Sidneyju, Canberri i Melbournu. I u inozemstvu se, kao i u Hrvatskoj, izbori za predsjednika Republike održavaju 2. siječnja od 7 do 19 sati po lokalnom vremenu.

ZAGREB - Požar u kojemu je sinoć prije ponoći izgorjela ribarnica metkovskoga gradonačelnika Stipe Gabrića Jamba, na gradskoj tržnici u Metkoviću, uzrokovala je eksplozija nepoznate naprave koju je u ribarnicu ubacio nepoznati počinitelj, izvijestila je poslijepodne nakon očevida dubrovačko-neretvanska Policijska uprava. Zasad neutvrđena naprava eksplodirala je u 23,20 sati, a nakon eksplozije buknuo je požar u unutrašnjosti ribarnice. Požar su ugasili vatrogasci. Protiv nepoznatog počinitelja policija je najavila kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

KARLOVAC - Pri sletanju automobila s državne ceste u Gornjem Zvečaju danas oko 14 sati poginula je 15-godišnja Zagrepčanka, a ostale tri osobe iz automobile su ozlijeđene, doznaje se u karlovačkoj policiji. Prema prvim policijskim podacima, automobil opel astra zagrebačkih registarskih oznaka sletio je s ceste zbog neprilagođene brzine, nakon čega je udario u stablo.

KRIŽEVCI - Pijani vozač usmrtio je jučer u 16,50 sati 52-godišnjeg pješaka u Križevcima, izvijestila je danas koprivničko-križevačka Policijska uprava. Pješak Josip Grahovar iz Križevaca poginuo je kad ga je udario automobil volvo križevačkih oznaka kojim je upravljao 24-godišnji vozač. Vozač je vozio prebrzo, a u krvi je imao 1,64 promila alkohola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙