FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rajha i Margetića policija privela na obavijesni razgovor

ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - U Policijskoj upravi zagrebačkojvečeras su potvrdili da su predsjednički kandidat Miroslav Rajh inovinar Domagoj Margetić večeras u 19,40 sati privedeni na obavijesnirazgovor i prekršajnu obradu zbog prekršaja koje su učinili jučer iprekjučer.
ZAGREB, 5. siječnja 2005. (Hina) - U Policijskoj upravi zagrebačkoj večeras su potvrdili da su predsjednički kandidat Miroslav Rajh i novinar Domagoj Margetić večeras u 19,40 sati privedeni na obavijesni razgovor i prekršajnu obradu zbog prekršaja koje su učinili jučer i prekjučer.

Riječ je o neprijavljivanju javnog skupa i okupljanja, prekršaja javnog reda i mira i sigurnosti prometa na cestama, navode u policiji.

"Zbog tih prekršaja policija je danas u nekoliko navrata pokušavala s njima (Rajhom i Margetićem) stupiti u kontakt, i uručiti im službeni poziv za obavijesni razgovor", izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Gordana Vulama.

Rajhu je, kaže Vulama, bio uručen poziv, ali se nije odazvao, dok je Margetića policija tražila u više navrata, ostavljala poruke i pokušala s njime kontaktirati, no bez uspjeha.

Glasnogovornica PU zagrebačke također je rekla kako su Miroslava Rajha i Domagoja Margetića, koji su večeras u 19,40 sati bili na Trgu bana Jelačića, tri policijska službenika kriminalističke policije dovela u Prvu policijsku postaju na obavijesni razgovor i prekršajnu obradu, a da će se detaljnije informacije o tome znati kad završi prekršajna obrada.

Dodala je da će o tome policija izvijestiti sutra na konferenciji za novinare.

Inače, zagrebačka policija danas je najavila da će prekršajno prijaviti Rajha i Margetića zbog neprijavljivanja sinoćnjeg prosvjednog skupa na Trgu bana Jelačića, na kojem je 200-tinjak građana tražilo poništenje predsjedničkih izbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙