FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mikšić: poštivat ću odluku Ustavnog suda

SPLIT , 5. siječnja 2005. (Hina) - Boris Mikšić izjavio danas da ćepoštivati odluku Ustavog suda u vezi sa žalbom koju je uputio zboguočenih nepravilnosti u tijeku glasovanja na predsjedničkim izborima.
SPLIT , 5. siječnja 2005. (Hina) - Boris Mikšić izjavio danas da će poštivati odluku Ustavog suda u vezi sa žalbom koju je uputio zbog uočenih nepravilnosti u tijeku glasovanja na predsjedničkim izborima.

Na konferenciji za novinare u Splitu Mikšićevi suradnici pokazali su dva listića na kojima je zaokruženo njegovo ime, a koji, tvrde, uopće nisu bili u pečatiranim glasačkim kutijama.

Najavio je da će u petak navečer održati skup na zagrebačkom središnjem trgu, na kojem će se zahvaliti svima koji su ga podržavali u predsjedničkoj kampanji.

Rekao je da još nije odlučio kako će dalje izgledati njegova politička karijera i na koji će se način uključiti u lokalne izbore.

Odgovarajući na pitanje novinara kako komentira tekst u zadnjem broju "Nacionala" u kojem se navodi da je svoj životopis uljepšao za hrvatske prilike, da se hvalio lažnim patentima i prevario svoje partnere među njima i Stjepana Tuđmana, Mikšić je uz ostalo kazao da se "zna čiji je Nacional, jer vrlo često zastupa stajališta Stjepana Mesića".

Već su me jednom ocrnili, ali nikad nisu objavili dematij, rekao je.

(Hina) xmerc ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙