FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Uspješno" razdvojene poljske sijamske blizanke

RIJAD, 4. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Poljske sijamske blizanke, kojesu bile povezane u dijelu kralježnice i zdjelice "uspješno" surazdvojene operacijom koja je trajala 15 sati u bolnici u Rijadu,objavio je u utorak tisak.
RIJAD, 4. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Poljske sijamske blizanke, koje su bile povezane u dijelu kralježnice i zdjelice "uspješno" su razdvojene operacijom koja je trajala 15 sati u bolnici u Rijadu, objavio je u utorak tisak.

"Operacija je protekla kako je bilo i predviđeno", piše dnevnik Al-Eqtissadiyah citirajući kirurga Abdallaha al-Raibaha, koji je bio na čelu 50-člane ekipe u bolnici Nacionalne garde u glavnome gradu Saudijske Arabije.

Petnaestmjesečne blizanke Olga i Daria Kolacz sada su smještene na intenzivnoj njezi i na promatranju su, a trošak njihove operacije snosi prijestolonasljednik Abdalalh ben Abdel Aziz.

Poljske blizanke bile su povezane u abdomenu, zdjelici, stražnjici i kralježnici, piše dnevnik Arab News. Riječ je o devetoj operaciji takvoga tipa izvedenoj u Saudijskoj Arabiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙