FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ceste mokre i skliske, ima magle

ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u zemlji kolnici suvlažni i skliski, slab snijeg i susnježica pada na dionici A1 ZagrebSplit od Otočca do Gospića, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Na većini cesta u zemlji kolnici su vlažni i skliski, slab snijeg i susnježica pada na dionici A1 Zagreb Split od Otočca do Gospića, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla dodatno smanjuje vidljivost u unutrašnjosti te na dionicama autocesta: A2 Macelj-Zagreb od Velike Vesi do Zagreba, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma, A3 Bregana- Zagreb te A1 Zagreb-Split, Zagreb-Karlovac.

Moguća poledica pa HAK upozorava da treba imati zimsku opremu i pažljivu voziti kroz gorske predjele te na mostovima, prijevojima i kroz usjeke.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste te usjeke jdranske magistrale i posebno na ličkoj magistrali od Knina do Gračaca, zatim na dijelu D206 Pregrada-Hum na Sutli te na D43 Šumečani-Ivanić Grad.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno zbog suženog kolnika, uz prometnu signalizaciju.

Zbog vode koja se zadržava na kolniku u mjestu Ercegovci na D62, i na dionici ličke magistrale Hrvace-Zorice, prometuje se uz postavljenu prometnu signalizaciju.

Na D60, Brnaze-Trilj, u mjestu Turjaci i na cesti D56, Drniš-Sinj, u mjestu Crivac došlo je do izlijevanja vode na cestu, pa je promet otežan, a brzina prometovanja je ograničena na 40 km/h.

Na GP Macelj povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila. Svim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙