FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ponegdje magla

ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Magle jutros ima na području MaleKapele, a kod Delnica i duž dionice autoceste A3 IvanićGrad-Novska-Nova Gradiška vidljivost je smanjena na 50-100 metara,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Magle jutros ima na području Male Kapele, a kod Delnica i duž dionice autoceste A3 Ivanić Grad-Novska-Nova Gradiška vidljivost je smanjena na 50-100 metara, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Jak bočni vjetar puše na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić.

Kolnici su mokri u dijelu Like i Dalmacije, te u zapadnoj Istri.

Na dionicama cesta s radovima promet je usporen ili preusmjeren.

HAK upozorava na odrone zemlje i kamenja na jadransku i ličku magistralu te na gorske ceste.

Cestom D522 Udbina-Lovinac, spojnom cestom od Udbine D1 prema autocesti A1 Zagreb-Split, zbog sanacije odrona. Zbog sanacije klizišta Grohovo do daljnjega je zatvorena petrolejska cesta, a od Orehovice prema GP Rupa vozi se Riječkom obilaznicom (i obratno).

Zbog urušavanja cijevnog propusta za sav promet je zatvorena lokalna cesta Velika Barna-Mala Barna, te se prometuje obilazno preko Grubišnog Polja ili Malog Grđevca.

Još danas traju radovi na 187. km autoceste A1 Zagreb-Split u smjeru Splita, i tijekom dana je zatvoren vozni trak, a radova ima i na 143. km. u smjeru Zagreba.

Većinom prijelaza putnička vozila prolaze nesmetano, dok je pojačan teretni promet na izlazu iz zemlje preko GP Bajakovo.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙