FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: otvorena dionica Posedarje - čvor sv. Rok

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Dionica A1 Zagreb-Split Posedarje -čvor Maslenica otvorena je za sve kategorije vozila, a dionica odčvora Maslenica do čvora Sv. Rok zbog bure je i dalje zatvorena za svekategorije vozila te se vozi obilazno preko Obrovca i Gračaca,izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Dionica A1 Zagreb-Split Posedarje - čvor Maslenica otvorena je za sve kategorije vozila, a dionica od čvora Maslenica do čvora Sv. Rok zbog bure je i dalje zatvorena za sve kategorije vozila te se vozi obilazno preko Obrovca i Gračaca, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica jadranske magistrale od Svete Marije Magdalene do Zadra još je zatvorena je za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom), a dionicom iste magistrale između Bakra i Karlobaga prometuju samo osobna vozila.

Trajekti za otoke Pag i Cres na liniji Brestova-Porozina ne plove do daljnjeg zbog jakog vjetra, dok na ostalim linijama plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙