FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kod Oštarskih Stanova promet usporen zbog nesreće

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće u OštarskimStanovima, na D1 sjeverno od Rakovice prometuje se izmjenično jednimtrakom, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće u Oštarskim Stanovima, na D1 sjeverno od Rakovice prometuje se izmjenično jednim trakom, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Sporije i uz kraće zastoje prometuje se i ostalim dionicama ličke, ali i jadranske magistrale, jer na pojedinim dionicama još traju radovi obnove ili sanacije kolnika.

Promet je pojačan i na autocestama A6 Rijeka-Zagreb, A1 Zagreb-Split i A3 Zagreb-Lipovac.

U većem dijelu zemlje kolnici su suhi, a vidljivost uglavnom dobra. Na području Like i Gorskoga kotara, te u kotlinama i dolinama rijeka kolnici su vlažni i skliski.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje preko Bajakova čekaju u koloni dugoj 5-6 km, a osobna na prijelaz granice čekaju do sat vremena. Na Tovarniku i Iloku čekanja su kraća. Pojačan je ulaz osobnih vozila preko Bregana, gdje se čeka do pola sata, a na Maclju do 10 minuta. Na prijelazu St. Gradiška pojačan promet u oba smjera. U noćnim satima očekuje se gust promet na većini prijelaza sa Slovenijom i s BiH.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙