FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet pojačan na granici i autocestama

ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Promet je pojačan na graničnimprijelazima Bregana i Bajakovo te autocestama A6 Rijeka-Zagreb, A1Zagreb-Split i A3 Zagreb-Lipovac, izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Promet je pojačan na graničnim prijelazima Bregana i Bajakovo te autocestama A6 Rijeka-Zagreb, A1 Zagreb-Split i A3 Zagreb-Lipovac, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Danas, uoči blagdana Božića u vremenu od 15 do 23 sata vrijedi zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t , kao i 26. prosinca od 12 do 23 sata.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje preko Bajakova čekaju u koloni dugoj oko 7 km, dok je kolona osobnih duga oko 3 km. Na Tovarniku i Iloku čekanja su kraća. Pojačan je i ulaz osobnih vozila preko GP Bregana i Macelj, no nema dužih čekanja.

U većem dijelu zemlje kolnici su suhi, a vidljivost uglavnom dobra, Na području Like i Gorskoga kotara, te u kotlinama i dolinama rijeka kolnici su vlažni i skliski, pa je nužan dodatan oprez zbog moguće poledice.

Zbog sanacije odrona kod Krila Jesenice na jadranskoj magistrali, prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Popravak vodovodne cijevi još traje na raskrižju Ljubljanske avenije i Fallerovog šetališta, u Zagrebu, pa je promet tim dijelom avenije prema zapadu otežan.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorske ceste, te kroz usjeke na jadranskoj i ličkoj magistrali.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira se pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙