FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Hercegovini glasovala skoro trećina birača

MOSTAR, 2. siječnja 2005. (Hina) - U 13 gradova u Hercegovini do 16,30sati na izborima za hrvatskog predsjednika glasovalo je oko 30.000 odukupno oko 100.000 glasača, dok se u kasnijim satima njihov broj povećao.
MOSTAR, 2. siječnja 2005. (Hina) - U 13 gradova u Hercegovini do 16,30 sati na izborima za hrvatskog predsjednika glasovalo je oko 30.000 od ukupno oko 100.000 glasača, dok se u kasnijim satima njihov broj povećao.

Koordinator za izbor u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Mostaru Dubravko Belavić izjavio je za Hinu da je na većini biračkih mjesta u ovom dijelu BiH u popodnevnim i predvečernjim satima znatno povećan broj pridošlih glasača pa se na glasovanje čeka oko 50 minuta.

Po Belavićevim riječima na biralištima se povremeno stvaraju i dugi redovi ali nema izgreda. Svi glasači koji se u trenutku završetka glasovanja u 19 sati zateknu na biralištima imat će pravo glasovanja jer će se za njih produžiti rok glasovanja, a oni glasači koji na birališta dođu nakon 19 sati neće imati pravo glasovati, dodao je Belavić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙