FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Ana Horvat će na 12. tribini Razgovora s pjesnikinjama ugostiti 'cvjetna' imena ženskog pjesništva - Ljiljanu Hidić Pasariček i Ljiljanu Vukoja Grgić

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - I ove srijede, 3. listopada u 19.00 sati, pjesnikinja i književnica Ana Horvat ugostit će dvije pjesnikinje u prostorijama antikvarijata Jesenski&Turk. Gošće 12. po redu razgovora pjesnikinje su 'cvjetnih' imena - Ljuljana Hidić Pasariček i Ljiljana Vukoja Grgić.

12. tribina Razgovori s pjesnikinjama, već po podudarnosti "cvjetnih" imena gostiju obećava ugodno i nježno žensko druženje uz poeziju. Obje pjesnikinje angažirane su u promicanju amaterskog književnog stvaralaštva.

Dogodi li se da netko od muških posjetitelja donese i cvijet ljiljana, ova bi se tribina mogla pamtiti kao jedna od mnogih koja je izašla iz obruča klišeja i ostavila trag u sjećanjima na ugodno druženje publike sa pjesnikinjama i voditeljicom tribine Anom Horvat uz poeziju i ženske razgovore o književnosti, umjetnosti, poticanju stvaranja, ljubavi, pisanju za djecu i pjesničkoj angažiranosti.

Ulaz je kao i do sada besplatan, a početak jeseni u večernje sate srijedom može se provesti u ugodnoj atmosferi antikvarijata Jesenski&Turk u društvu renomirane pjesnikinje Ane Horvat i "novih nada koje tek osvajaju Parnas". Za sve je potrebno samo malo dobre volje, a to danas još uvijek ništa ne košta. Dođite svi u Preradoviću 5 na "tri pjesnikinje za ovalnim stolom".

Izvor: HinaOTS

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙