FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Slavica Gazibara i Davorka Črnčec gošće na 10. Razgovorima s pjesnikinjama 5. rujna

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Na okruglo 10. tribini Razgovori s pjesnikinjama voditeljica Ana Horvat ove će srijede, 5. rujna u 19 sati, u prostoru antikvarijata Jesenski&Turk u Preradovićevoj 5, Zagreb ugostiti dvije međimurske pjesnikinje - Slavicu Gazibaru i Davorku Črnčec.

I ova tribina je na tragu njegovanja tzv. ženskog pisma što ga kroz tribine promovira ugledna književnica Ana Horvat. Unatrag tri tribine Ana Horvat je dala prostor za promociju pjesnikinjama koje ili tek ulaze u svijet pjesništva ili se još nisu dovoljno afirmirale, a čija je poezija i pjesnička i književna riječ zavrijedila pozornost javnosti i publike.

Kako je protekla tribina s varaždinskim gošćama protekla u znaku "lepeza kojima su se pjesnikinje rashlađivale", tako se i ovaj puta od maštovite voditeljice može očekivati neki novi detalj koji će atmosferi tribine dati prepoznatljivost i dodatnu razigranost.

Ulaz na tribinu Razgovori s pjesnikinjama je slobodan, a za uvertiru u jesen nema boljeg izlaska srijedom na večer nego na čitanje poezije i duhovite i lucidne razgovore s pjesnikinjma koje suvereno vodi književnica Ana Horvat.
- end - -

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙