FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Ana Horvat će Razgovore s pjesnikinjama na 11. tribini voditi sa Ljiljanom Lipovac i Lidijom Puđak

Autor: Orhideja Štrk

Zagreb (HinaOTS) - Na 11. tribini Razgovora s pjesnikinjama, koja će se održati u srijedu, 19. rujna, u antikvarijatu Jesenki&Turk, Preradovićev trg 5, s početkom u 19 sati, voditeljica Ana Horvat ugostit će, po svojemu pjesničkom angažmanu i izričaju, zanimljive gošće - zagrebačke pjesnikinje Ljiljanu Lipovac i Lidiju Puđak.

U duhu njegovanja pjesničke riječi i tzv. ženskog pisma bit će i ova tribina koja je postala prepoznatljiva po svojoj osebujnosti zahvaljujući duhovitosti, lucidnosti i poticajnosti voditeljice književnice Ane Horvat, dobro poznate u pjesničkim i slušateljskim krugovima kako u Zagrebu tako i šire.

Ulaz je kao i uvijek slobodan. A zasigurno nema ljepše večeri srijedom u 19 sati nego ju provesti slušajući poeziju u izvedbi samih gošći i sudjelovati u razgovoru triju pjesnikinja o svim pitanjima koja se tiču umjetničkog stvaralaštva i tema koje ono obuhvaća.

Poznavajući inovativost, imaginaciju i maštovitost voditeljice, i ova tribina zasigurno neće proći bez ugodnog iznenađenja.

Dođite svi s naprtnjačom punom dobre volje i ljubavi spram pjesničke riječi. I to one iz - ženskog pera.

(HinaOTS)

(HinaOTS)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙