FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko-srijemski HDZ, BUZ, HSU, HKS i HSS zajedno na izbore za Županijsku skupštinu

Autor: Željko Draženović

VUKOVAR, 20. travnja 2017. (Hina) - Vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a, BUZ-a, HSU-a, HKS-a i HSS-a potpisale su u četvrtak u Vukovaru koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za  vukovarsko-srijemsku Županijsku skupštinu. 

 "Riječ je o strankama sličnog programa i svjetonazora i uvjereni smo da je naš program, koji se sastoji od 15 točaka, prihvatljiv svim građanima Vukovarsko-srijemske županije. Kroz suradnju s Vladom i programom Slavonija mislim da možemo svi zajedno napraviti krupne stvari", poručio je nakon potpisivanja sporazuma predsjednik županijskog HDZ-a Dražen Milinković.

 Predsjednik županijskog BUZ-a Mihajlo Tomašković oicjenio je kako je riječ o pobjedničkoj koaliciji, a predsjednik vukovarsko-srijemskog HSU-a Marinko Lukenda kako je jedan od ciljeva koalicije poboljšanje uvjeta života umirovljenika.

 "Vjerujem u pobjedu ove koalicije, a priželjkujem što više investicija u Vukovarsko-srijemsku županiju, posebice s razine države", kazao je predsjednik HKS-a Vukovarsko-srijemske županije Marijan Pavliček. Po riječima predsjednika županijske organizacije HSS-a Zdravka Kelića, HSS je već osam godina u koaliciji s HDZ-om na razini županije i sada tu stranku zanima mogućnost stvaranja novog koalicijskog iskoraka koji bi vodio ka boljitku građana.

 Potpisivanju koalicijskog sporazuma nazočan je bio i kandidati HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana, sadašnji župan Božo Galić te za zamjenike župana Damir Barna i Josip Dabro.

(Hina) xzdra ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙