FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: mtau
ZAGREB, 29. prosinca 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

LAS VEGAS - Američka pjevačica Britney Spears dvogodišnji život u Las Vegasu počela je bombastičnim koncertom pred mnoštvom obožavatelja u dvorani kasina Planet Hollywood, objavili su u subotu američki mediji. Oko 4600 gledatelja pratilo je njezin nastup na premijeri predstave 'Piece of Me' u kojoj će iduće dvije godine igrati u Las Vegasu. Britney je otpjevala više od 20 pjesama među kojima i neke od najvećih hitova iz svoje 15-godišnje karijere, poput Toxic, Womanizer i Baby One More Time. Pjevačica je veći dio 90-minutne predstave pjevala na playback, a mnoštvo plesača izvodilo je ekstravagantne plesne pokrete, javljaju agencije. Na premijeri su bile i brojne zvijezde, poput pjevačica Katy Perry i Miley Cyrus. Premijerom je očito bila zadovoljna i Britney jer je nakon nastupa na twitteru objavila da je koncert bio 'nevjerojatan' i da obožava Las Vegas. U dvije godine u Las Vegasu ta će 32-godišnja pjevačica gotovo stotinu puta izaći na pozornicu. Po podacima američke internetske stranice TMZ od 73.600 karata koliko ih je trenutno u prodaji za prvih 16 koncerata, prodano je gotovo pola. Francuska agencija AFP dodaje kako će Britney za svoje nastupe na godinu dobivati oko 15 milijuna dolara.

ZAGREB/VILNIUS - Četiri metra visoko božićno drvce napravljeno od preko tisuću boca šampanjca i minerale vode zablistalo je za ove blagdane u litavskom gradu Lazdijai, u blizini poljske granice, pišu mediji. Litavski policajac Dalius Valukonis kazao je da je proveo tri godine i stotine sati slobodnog vremena kako bi oblikovao drvce, koristeći boce koje je skupljao iz restorana, barova, od obitelji i prijatelja. Pojasnio je da boce na okupu drži posebna metalna struktura. Za sljedeću godinu obećao je još impresivniju instalaciju.

ZUERICH - Zaposlenica tvrtke za reciklažu u Švicarskoj otkrila je pet živih zmija u vrećici za otpatke kada je praznila kante, objavila je policija zueriškog kantona. Pet reptila, kukuruznih zmija različitih boja, ostavila je na prostoru za otpad tvrtke iz Affoltern-am-Albis, u zapadnom dijelu zueriškog kantona, osoba koja ih se očigledno željela riješiti. Iako neotrovna, ta vrsta podrijetlom iz sjeverne Amerike dobrano je uplašila zaposlenicu, priopćila je policija. Pet zmija pregledala je stručna osoba i ocijenila da su u dobrom zdravstvenom stanju. Ne bi, međutim, preživjele zimsku noć.

HULL - Kosa veznjaka engleskog nogometnog prvoligaša Hull Cityja Toma Huddlestonea (27), koju je ošišao neposredno nakon postignutog pogotka u 6-0 pobjedi Hulla protiv Fulhama u susretu 19. kola Premier lige, bit će prodana na aukciji, a prihod će biti uplaćen u humanitarnu zakladu koju je Huddlestone utemeljio u listopadu 2011. godine.

Huddlestone je postigao pogodak u Premier ligi nakon čak 32 mjeseca "posta", odnosno od gola u travnju 2011. kada je kao igrač Tottenhama zabio Arsenalu, a gol je proslavio brzim šišanjem uz aut-liniju. Dodatna je zanimljivost kako je Huddlestone u subotu proslavio 27. rođendan, pa je pogodak posvetio svojoj majci.

(Hina) xmaš ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙