FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 17. prosinca

Autor: uand
ZAGREB, 17. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 17. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Prosvjed upozorenja radnika RIZ – Odašiljača d.d. ispred Vlade RH (12 sati, Markov trg). Prosvjed se organizira, kako se navodi u pozivu, zbog 'sustavnog ekonomskog genocida koji se provodi nad RIZ-om i radnicima RIZ-a zbog neprimjenjivanja modela radničkog dioničarstva i zbog pogodovanja nekretninskoj mafiji uz pomoć državnih agencija'.

ZAGREB - Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije SDP-a Davor Bernardić i predsjednik Kluba zastupnika Zvane Brumnić zajedno s drugim zastupnicima predstaviti će prijedlog SDP-ovog paketa amandmana na proračun Grada Zagreba za 2014. (10 sati, prostorije Gradskog odbora SDP-a, Praška 2/1).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) (9,30 sati, Ljudevita Posavskog 5). Na konferenciji će čelnici tog sindikata izvijestiti o stanju u gospodarstvu i socijalnom položaju radnika u sektoru poljoprivrede, prehrambene i duhanske industrije u Hrvatskoj te o osobnom izjašnjavanju članova sindikata za organiziranje generalnog štrajka u RH za spriječavanje Zakona o radu.

ZAGREB - Zagrebački Županijski sud trebao bi ponovno raspravljati o osnovanosti optužnice kojom se za izvlačenje novca iz tvrtki Core media i Media spot terete Vladimir Šelebaj, njegova bivša supruga Dijana Čuljak te četvero suradnika. Osim Šelebaja i bivše HTV-ove novinarke zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo tvrdi da su u izvlačenju novca preko fiktivnih računa sudjelovali Vlado Bućan, Igor Šumaković, Marijo Cikač i Tonček Mandić. Posljednje zakazano ročište optužnog vijeća odgođeno je 5. prosinca jer se Šelebaj nije pojavio na sudu (12,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Tradicionalni izbor najuspješnijih hrvatskih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i momčadi te trenera, u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora održat će se na svečanosti Velikog dana hrvatskog sporta (20 sati u Kristalnoj dvorani hotela The Westin).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙