FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 5. prosinca

Autor: uand
ZAGREB, 5. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 5. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

LJUBLJANA - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko boravit će u četvrtak i petak u službenom posjetu Sloveniji tijekom kojega će s najvišim slovenskim dužnosnicima razgovarati o suradnji između dviju zemalja i njezinu unapređivanju, kao i o preostalim otvorenim pitanjima između Hrvatske i Slovenije.

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10 sati, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Katarska delegacija koju predvodi ministar energetike i industrije države Katar Mohammed Bin Saleh Al-Sada boravi u posjetu Hrvatskoj te će u Vladi održati bilateralni sastanak s hrvatskim ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom. Dvojica ministara će, u nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića, potpisati Memorandum o suglasnosti u području energetske tehnologije između ministarstava dviju zemalja. Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka (8,30 sati), a izjave za medije predviđene su u 9,30 sati (Vlada, Trg Svetog Marka 2).

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Zoran Milanović i potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić sudjelovat će na Svečanoj sjednici Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva te dodjeli Državne nagrade za volontiranje u 2013. godini. Milanović i Opačić uručit će nagrade ovogodišnjim dobitnicima (13,00 sati, Banski dvori, Markov trg 1). Državna nagrada za volontiranje najviše je priznanje koje RH od 2007. dodjeljuje za volontiranje i doprinos promicanju volonterstva.

ZAGREB - Hrvatske sindikalne središnjice na Markovu trgu organiziraju javni prosvjed pod nazivom "Stop nasilju nad radnim zakonodavstvom". Okupljanje prosvjednika počinje u 9,30 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, nakon čega se u 10 sati u formiranoj povorci kreće prema Markovu trgu. Prosvjed se organizira "zbog neprihvatljivih izmjena radnog zakonodavstva: Zakona o radu, Zakona o povremenim poslovima i Zakona o mirovinskom osiguranju, kojima se vrši nasilje nad hrvatskim radnicima i njihovim pravima".

ZAGREB - Prvog natjecateljskog dana na 46. Zlatnoj pirueti u Ledenoj dvorani Doma sportova održat će se natjecanje plesnih parova (kratki ples u 17.30) i klizača (kratki program 20,30 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙