FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za ponedjeljak, 2. prosinca

Autor: uand
ZAGREB, 2. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 2. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Potpisivanje Kolektivnog ugovora za djelatnost zdravstva i zdravstvenog osiguranja. Kolektivni ugovor sa sindikatima u zdravstvu potpisat će u ime Vlade RH ministar zdravlja Rajko Ostojić (12 sati, Ministarstvo zdravlja).

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će uručivanju stipendija koje dodjeljuje Zaklada Adris (11 sati, Muzej suvremene umjetnosti) tijekom kojeg je predviđeno njegovo obraćanje, kao i obraćanje predsjednika Zaklade Zvonimira Marekovića i predsjednika Uprave Adrisa Ante Vlahovića.

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede održat će se sjednica Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka na kojoj će se razmatrati aktualno stanje u proizvodnji i preradi mlijeka. Nakon sjednice održat će konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljene mjere koje se poduzimaju u mljekarskom sektoru (13 sati, Ministarstvo poljoprivrede).

ZAGREB - Na suđenju u slučaju Fimi medija trebala bi svjedočiti supruga bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a Mirjana Sanader koja je već trebala biti ispitana, ali je nedolazak ispričala odlaskom na stručni simpozij. Sutkinja Ivana Čalić zbog toga ju je kaznila s 5000 kuna. Supruga Ive Sanadera bi, osim o obiteljskoj imovini, trebala odovoriti i je li bila u obiteljskoj vili kada je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić Sanaderu navodno donio 15 milijuna kuna izvučenih iz državnih institucija i tvrtki preko agencije Fimi media. Osim nje trebao je biti ispitan i njen otac Ivo Šarić koji je u međuvremenu dostavio liječničku dokumentaciju iz koje proizlazi da zbog zdravstvenih tegoba nije sposoban svjedočiti (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Okrugli stol "Prevencija ovisnosti na radnim mjestima" u organizaciji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske (10 sati, HGK).

ZAGREB - Međunarodni dan osoba s invaliditetom i Dan ustanove URIHO obilježit će se u Dvorani Vatroslava Lisinskog (Trg Stjepana Radića 4) izložbom radova, okruglim stolom na temu "Različiti oblici ulaska osoba s invaliditetom u svijet rada" (16 do 17.30 sati) te humanitarnim koncertom i dodjelom povelja i priznanja zaslužnim institucijama i osobama (18 do 20 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare hrvatske vaterpolske reprezentacije (12 sati, bazen Mladosti).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙