FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za nedjelju, 8. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 8. prosinca 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 8. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - "Nacionalni forum" formira inicijativu za osnivanje ogranaka regije Zagreb (10 sati, hotel "Sheraton", ulica Kneza Borne 2). Skup će otvoriti idejni začetnik i predsjednik Nacionalnog foruma dr. Nikica Gabrić. U Forumu ističu kako su se na takav korak odlučili zbog aktualne situacije u Hrvatskoj te poražavajućih gospodarskih i ekonomskih pokazatelja, a na poticaj mnogobrojnih građana koji su prihvatili ideju o osnivanju stranke te dali svoju potporu. Tijekom prosinca i siječnja planirana je organizacija niza područnih inicijativnih odbora koji će djelovati na lokalnoj razini, a kasnije ujedinjenjem i na nacionalnoj. Polazišna točka je Zagreb, 8. prosinca 2013., kada je predviđeno formiranje Inicijative za osnivanje ogranaka regije Zagreb. Nakon Zagreba planiran je osnutak inicijativnih odbora u Bjelovaru, Osijeku, Šibeniku, Rijeci, Splitu, Puli, Varaždinu, Zadru, Vinkovcima odnosno diljem cijele Hrvatske.

ZAGREB - Dvadeseti božićni sajam Međunarodnoga kluba žena. Sajam koji će otvoriti supruga hrvatskoga predsjednika Tatjana Josipović humanitarnog je karaktera, a sav prihod namijenjen je karlovačkome centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži. Međunarodni klub žena nevladina je i neprofitna udruga koja okuplja žene iz brojnih država koje žive u Hrvatskoj, a jedan od najvažnijih ciljeva udruge prikupljanje je sredstava za pomoć hrvatskim institucijama ili grupama koje rade za dobrobit žena i djece. Klub ne donira sredstva u novcu, već u proizvodima ili uslugama i tako ostvaruje nadzor nad donacijama (Od 10 sati, 7. paviljon Zagrebačkog velesajma, Dubrovačka avenija).

ZAGREB - Utakmica 19. kola Prve HNL u Zagrebu između Dinama i Osijeka (15 sati).

ZAGREB - Utakmica 11. kola ABA lige u Zagrebu između košarkaša Cibone i Igokee (18,15 sati).

ZAGREB - Projekcijom filmova "Bijeg" Srđana Keče o trima Romkinjama i "Camille Claudel 1915" Brune Dumonta o poznatnoj francuskoj kiparici s Juliette Binoche u naslovnoj ulozi počinje 11. Human rights film festival (HRFF) (19 sati, Kino Europa, Varšavska 3).

Dežurni na desku FaH-a:

Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙