FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marko Boras Mandić -novi predsjednik Primorsko-goranskog HNS-a

Autor: trub
OPATIJA, 5. prosinca 2013. (Hina) - Novi predsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata za Primorsko-goransku županiju je Marko Boras Mandić, odlučeno je na večerašnjoj izbornoj skupštini održanoj u Opatiji kojoj je nazočila i članica predsjedništva HNS-a ministrica Anka Mrak Taritaš.

Potpredsjednici organizcije su Tatjana Smeraldo i Đanino Sučić.

Boras Mandić je na konferenciji za novinstvo istaknuo je da se na skupštini osjećalo zajedništvo članova stranke a da su i gosti iz drugih političkih stranaka izrazili da u HNS-u vide predvodnika drugačije Hrvatske.

Pred nama su novi izazovi, a to je jačanje decentralizacije i regionalizacije, rekao je. Naglasio je važnost tolerancije i života u raznolikosti istaknuvši da nismo svi isti te ne bi trebali drugima nametati svoja mišljenja.

Predsjednica regionalnog saveza HNS-a, dosadašnja predsjednica ŽO PGŽ i saborska zastupnica Nada Turina Đurić kazala je da su njeni prethodnici u stranci na županijskoj razini "90-tih godina prošlog stoljeća orali tvrdu zemlju", da je ona imala sreću sijati a da se nada da će njeni nasljednici žeti. S ovim kadrovima i na parlamentarnim i lokalnim izborima nadamo se da ćemo obaviti dobar posao. rekla je.

Govoreći o kandidaturi članice predsjedništva HNS-a Anke Mrak Taritaš za predsjednicu zagrebačke stranačke organizacije, Turina Đurić je izrazila je uvjerenje da će ona te izbore dobiti.

Ocijenila je da će HNS u Zagrebu s Mrak Taritaš na čelu biti stranka koja zna što hoće, kako bi građani slušali što HNS govori i birali tu stranku na izborima za tri godine.

Anka Mrak Taritaš je navela kako HNS pokazuje da dobrim radom i politikom Hrvatska može ići dalje.

Rezultati referenduma o definiciji obitelji na području ove županije jasno pokazuju da se glasalo protiv, a to ja glas naprijed za Hrvatsku, rekla je.

Izbore u Zagrebu i moguće osvajanje funkcije predsjednice ocijenila je novim poslom i životnom situacijom.

(Hina) xdsil yvkn

(Hina)

An unhandled error has occurred. Reload 🗙