FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječko-baranjski HNS: na referendumu glasovati "protiv"

Autor: vsik
OSIJEK , 30. studenog 2013. (Hina) - HNS Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizirali su danas niz promotivnih akcija na kojima dijele letke te pozivaju građane da na sutrašnjem referendumu o ustavnoj definiciji braka kao zajednice žene i muškarca glasuju "Protiv".

Jedna od akcija održana je na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića, gdje je Stjepan Ćuraj, predsjednik županijskog HNS-a rekao kako je pitanje referenduma civilizacijsko pitanje.

Na pitanje "Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica muškarca i žene" pozivamo građane da zaokruše "Protiv". Hrvatska narodna stranka je protiv svake diskriminacije, za tolerantno društvo, te za pravo svakoga da voli i bude voljen, kazao je Ćuraj.

Predsjednik osječkog HNS-a i osječki dogradonačelnik Vladimir Ham, rekao je da svatko na neki način pripada određenoj manjini. Dodao je kako se HNS zalaže da svaka osoba ima pravo izbora identiteta, stila života i političkih stavova.

Ako zaokružite "protiv" nećete na taj način iznevjeriti svoja stajališta na koje svaki pojedinac ima pravo, zakljućio je je Ham.

(Hina) xvsik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙